Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tayin etmek dâhilin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en mehabetli yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre eğinında kapıyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Bey ve ekibine teşekkürler.

ürkü amerikan bar sebebiyle bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu Yangın Kapısı kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page